Loading...

Ker je urejena okolica tudi odraz podjetja, pri nas poskrbimo tudi za urejeno okolico.

Nudimo urejanje okolice stavb, blokov in hiš, saj urejena okolica pomembno vpliva na privlačen izgled vašega objekta. Nudimo strojno in ročno pometane različnih površin. Ponujamo tudi košnjo trave in celotno oskrbo travnatih površin. Poleg urejanja travnatih površin ponujamo striženje živih mej, obrezovanje grmičevja in drevja (tudi na višini). Poskrbimo tudi za čiščenje suhega listja jeseni in sečnjo dreves v urbanih predelih.

Poskrbimo, da se našim strankam ni potrebno ukvarjati z urejanjem in izgledom okolice stavbe, temveč le uživajo ob pogledu na urejeno travnato površino, drevesa in grmičevje.

Košnja trate je za marsikoga zamudno opravilo, v vegetacijskem obdobju (od spomladi do jeseni) poskrbimo za nego Vaših zelenih površin. Travnata površina namreč zahteva stalno nego, v nasprotnem primeru lahko postane požgana oz. se vanjo hitro zarastejo pleveli, ki kvarijo njen izgled. Pri tem je pomembna tudi pravilna košnja trave, ki je ključnega pomena pri ohranjanju zdravja in kvalitete vaših travnatih površin. Če košnja ni opravljena pravilno, se bilke začnejo prepletati, kar onemogoča pravilno rast in razvoj, ali pa pride do požiga oz. lukenj v trati, vanjo pa se lahko zaseje plevel.

V našem podjetju izvajamo košnjo s profesionalnimi kosilnicami in kosilnicami z nitko.

Obrezovanje drevja in grmičevja je pomembno tako iz varnostnega vidika, da drevo ali veje ne padejo na stavbo, avto, sprehajalca, kot iz estetskega vidika. Vsakdo se namreč rad zazre v urejeno okolico stavbe, kjer so poleg pokošene trate tudi obrezana živa meja, drevesa in grmički. Namen obrezovanja dreves in grmovja je nadzorovati in usmerjati rast, da bi ohranili rastline zdrave oziroma, da bi povečali količino in kakovost plodov. Strokovno obrezovanje dreves in grmovja omogoča nadaljnjo vitalnost rastlin, s tem pa tudi lepšo rast ter manj dela tekom vegetacijske sezone, kakor tudi morebitno lomljenje vej pozimi.

Uporabljamo profesionalno orodje za obrezovanje drevja ter grmičevja, kar zagotavlja, da bodo vaše rastline še naprej zdrave in imeli lep izgled.

2017-12-04T12:49:19+00:00